DDK adalah platform komuniti yang bertujuan untuk mewujudkan peluang ekonomi melalui pembangunan penyelesaian blockchain. DDKoin adalah mata wang crypto yang digunakan pada Platform DDK.

 

Sejak 2015 masyarakat DDK telah secara aktif menyumbang kepada pembangunan dan penyebaran penyelesaian blockchain. Rangkaian komuniti merentasi beberapa negara termasuk Malaysia, Singapura, Kemboja, Vietnam, Thailand, Indonesia, Brunei, Filipina, Jepun, Yamen, Amerika Syarikat dan negara-negara lain di seluruh dunia. Usaha berdedikasi kerja berpasukan DDK telah memainkan peranan utama dalam membuat platform ini.

 

Pada masa ini, terdapat lebih daripada 46 pasukan utama, yang disebut sebagai ICE (International Crypto Exchanger) dan MICE (Master International Crypto Exchanger). Tugas mereka adalah untuk mengendalikan pertukaran ETPS DNC ke crypto lain. Mereka juga bertanggungjawab untuk membina komuniti ETN DNC dengan menyebarkan pengetahuan produk DNC.

 

Platform DDK
DDK menggunakan blok block of Delegated Proof of Stake (DPOS) untuk platformnya. Ini sangat sesuai dengan komuniti aktif kami kerana ia membolehkan para pemegang saham (DDKoin) untuk mengambil bahagian dalam proses pengundian demokratik yang dipercayai dengan transaksi P2P di platform.

 

Delegated Proof of Stake (DPOS) adalah model konsensus terpantas, paling efisien, dan paling fleksibel yang tersedia, DPOS memanfaatkan kuasa pengundian kelulusan pihak berkepentingan untuk menyelesaikan isu-isu konsensus dalam cara yang adil dan demokratik.

 

Oleh sebab itu, blok block DPOS berfungsi dengan baik dengan platform berasaskan komuniti kami.

 

Terdapat beberapa ciri-ciri yang menarik di DDK, diantaranya adalah:

 

Simpanan, Mengurus Wang & Aset

Simpanan, Mengurus Wang & Aset

DDKoin memberikan anda cara panduan mengurus & meyimpan wang paling bijak. Jangan Biarkan Inflasi memberi kesan kepada wang simpanan anda. Tukarkan simpanan anda kepada DDK dan kekalkan kestabilan nilainya serta mendapat keuntungan atas kenaikan harganya.

Boleh Menebus Emas Fizikal

Boleh Menebus Emas Fizikal

DDKoin anda boleh di tukar ke DinarCoin dan anda boleh tebus emas fizikal dari Agen yang dilantik DinarDirham seperti Harimau Mint Gold. Terdapat juga pembekal emas yang sedia menghantar emas fizikal di seluruh dunia,dimana sahaja anda berada. Sangat mudah bukan.

Wallet Digital yang Selamat dan Mudah Diurus

Wallet Digital yang Selamat dan Mudah Diurus

Dengan menggunakan Lisk protokol. Anda boleh menggunakan matawang ini pada bila-bila masa dan dimana sahaja. Dengan DDK, sesiapa sahaja boleh menyimpan dan secara peribadi sendiri dan menukarkan Dinarcoin "Aset Emas" dalam bentuk Aset digital, harganya lebih terjamin kerana diikat dengan harga dinar emas 999.9 4.25gm.

Sistem yang Telus (Blockhain Techology)

Sistem yang Telus (Blockhain Techology)

Blockchain adalah teknologi lejar yang diedarkan yang mendasari matawang kripto seperti bitcoin dan Ethereum. Ia menyediakan cara untuk merakam dan memindahkan data yang telus, selamat, boleh di audit, dan tahan dari gangguan. Teknologi ini mempunyai keupayaan untuk menjadikan organisasi yang menggunakannya telus, demokratik, terdesentralisasi, cekap, dan selamat.

Jual Beli mengikut harga semasa

Jual Beli mengikut harga semasa

Di DDK, harga jual adalah mengikut pasaran semasa di Exchanger terpilih diseluruh dunia anda boleh pilih exchanger kesukaan anda di Coinmarketcap.com

Ganjaran Program REFERRAL

Ganjaran Program REFERRAL

Rangkaian meningkat melalui yuran transaksi & perdagangan. Program "Affiliate" boleh didapati untuk pelanggan awal didalam DDK. Nikmati Ganjaran Referral Award, Overriding Dan President Award.

 

MALAYSIA
No. 59-G, 59-1, 59-2, 60-1, Lorong Perusahaan Ringan 1, Kawasan Perusahan Ringan Seri Gombak,, Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor

HONG KONG
Gold Prime Technology Limited
Company Registration Number: 2325446
13A/F, South Tower,
World Finance Centre, Harbour City,
17 Canton Road, Tsim Sha Tsui,
Kowloon, Hong Kong

 

Daftar Sebagai Ahli

DDK Sekarang

Klik Disini

 

Anda juga boleh Call / SMS / WhatsApps ke +6013-677 0282. Kami Sedia membantu anda sehingga berjaya.

Open chat
1
Hello Chat With Me?