• Potensi Besar Bagi Pelabur Baru

  Matawang Kripto

  Ini adalah potensi besar bagi pelabur baru dalam dunia Matawang Kripto. Jika hari ini anda sudah mengenal DDK dan juga tidak percaya maka kami pastikan tahun depan anda akan lebih menyesal lagi. Klik Potensi Harga DDkoin dibawah.

  Potensi Harga DDKoin Daftar Sekarang
 • Memperkenalkan Anda

  DDKOIN

  Satu Mata Wang Digital Teknologi Terkini, menggunakan Delegated Proof of Stake (DPOS) iaitu Model Terpantas, Paling Efisien & Paling Fleksibel di samping mendapat keuntungan pasif dan pendapatan.

  Daftar Sekarang
  DDKOIN
 • what is

  your story

  Nunc facilisis eros non lectus vestibulum, sed tempus mi porta. Suspendisse in mi diam. Nunc facilisis eros non lectus vestibulum, sed tempus mi porta. Suspendisse in mi diam.

  Explore Features
  your story
 • Learn about

  Sketchbook Basics

  Sketchbook Basics It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages

  Download eBook
  Sketchbook Basics
 • Introducing

  Our New
  Album

  Nunc facilisis eros non lectus vestibulum, sed tempus mi porta. Suspendisse in mi diam. Nam ac nunc leo. Etiam ut massa consectetur, congue odio ut, feugiat urna. Integer nec aliquet eros.

  Buy Now
  Our New<br /> Album
 • latest freebie

  Custom Line Icons

  Download
 • Custom Typography

  Beautiful Web Type

  Sed tincidunt lacus sed velit elementum, quis feugiat purus iaculis. Cras eget fringilla arcu, vel porta enim. Maecenas malesuada libero vel justo fermentum blandit velit elementum.

 • small title

  Branding Design

  Sed tincidunt lacus sed velit elementum, quis feugiat purus iaculis. Cras eget fringilla arcu, vel porta enim. Maecenas malesuada libero vel justo fermentum blandit. Etiam pretium tortor vitae dolor convallis bibendum.

  View Our Work
 • Delegated Proof of Work (DPOS)

  The Latest Green Mining Technology

  Pada Masa Hadapan, Matawang Kripto tidak lagi menggunakan Mesin Mining kerana ia menggunakan Kos & Kuasa Elektrik yang tinggi. Memperkenalkan Delegated Proof of Work (DPOS), Green Clean Technology, Era Terbaru dan Paling terkini.

  Daftar Sekarang
 • Cipta Pendapatan Pasif dengan

  DDKOIN

  Model perniagaan ini sangat unik dan berevolusi dan ianya berbeza dengan perniagaan tradisional.

  Daftar Sekarang
Kenapa DDKoin?

Kenapa DDKoin?

Pra-ICO semenjak 2015, kini mencecah lebih 180,000 ahli yang aktif di 10 buah negara dan kini ahli berjaya didaftarkan di 90 buah negara seluruh dunia. Menggunakan teknologi Lisk yang telah berjaya menggunakan kaedah DPOS, cara mining terbaru tanpa menggunakan mesin mining. Ini adalah Era terbaru dan paling terkini dalam dunia Crypto. Mempunyai potensi yang besar bagi pelabur baru dalam dunia cryptocurrency. Jika hari ini anda sudah mengenal DDK dan juga tidak percaya maka kami pastikan tahun depan anda akan lebih menyesal lagi.

Teknologi Blockchain

Teknologi Blockchain

Blockchain adalah teknologi lejar yang diedarkan yang mendasari matawang kripto seperti bitcoin dan Ethereum. Ia menyediakan cara untuk merakam dan memindahkan data yang telus, selamat, boleh di audit, dan tahan dari gangguan. Teknologi ini mempunyai keupayaan untuk menjadikan organisasi yang menggunakannya telus, demokratik, terdesentralisasi, cekap, dan selamat. Ini sangat sesuai dengan komuniti aktif kami kerana ia membolehkan para pemegang kripto (DDKoin) untuk mengambil bahagian dalam proses pengundian demokratik yang dipercayai dengan transaksi P2P di platform DDK.

Lisk Teknologi

Lisk Teknologi

DDKoin menggunakan Lisk Teknologi iaitu Delegated Proof of Stake (DPOS) adalah model konsensus terpantas, paling efisien, dan paling fleksibel. Di masa hadapan wang kripto tidak lagi menggunakan super komputer yang mahal dan tidak perlu menggunakan kuasa elektrik yang tinggi. DPOS ini dipanggil Green Clean Technology yang terbaru dan paling terkini.

Keselamatan

Keselamatan

Keselamatan pengguna DDK adalah sangat penting. Semua aset menggunakan infrastruktur blockchain untuk memastikan desentralisasi. DDK Wallet juga menggunakan teknologi terkini dalam keselamatan web untuk menyimpan aset anda selamat dan terjamin.

www.cointelegraph.com

www.cointelegraph.com

The Cointelegraph

Cik Sarah

Kajang, Selangor

Their advice and support has been first class, I can’t thank them enough for how they helped.

Simpanan, Mengurus Wang & Aset

DDK memberikan anda cara panduan mengurus & menyimpan wang paling bijak. Jangan Biarkan Inflasi memberi kesan kepada wang simpanan anda. Tukarkan cara simpan anda kepada DDK dan kekalkan kestabilan nilainya serta mendapat keuntungan atas kenaikan harganya. Banyak nama-nama besar dalam industri ini, mereka mencipta kekayaan dengan menyimpan untuk masa hadapan.

Potensi Besar

Bekalan terhad sebanyak 45 juta DDKoin sahaja. Komuniti sedia ada lebih 180,000 ahli berbanding Crypto lain dibawah 20,000 ahli, di mana angka ini cukup besar bagi Platform Cryptocurrency yang baru. Platform DDK merupakan Fork dari Platform Lisk, Forging Reward digantikan dengan Staking Reward untuk semua Stakeholders ia dapat menciptakan kestabilan ekonomi. Harga lantai USD190 sejak 2 tahun lepas. DDKoin sangat sesuai untuk pembayaran berskala kecil kerana caj bayaran serendah (0.01%). Berpotensi kenaikan 10 kali ganda, USD2,000 dari harga lantai USD200. Wow!

Keuntungan Luar Biasa

Ini adalah peluang bijak, masa yang paling tepat untuk menyimpan matawang digital sebelum negara seluruh dunia mengunakan sepenuhnya. Selain anda memperoleh keuntungan hasil kenaikan harga DDKoin, anda boleh Stake DDKoin untuk memperoleh ganjaran setiap bulan, anda juga boleh memperkenalkan rakan anda memperoleh reward bonus setiap hari. Mulakan sekarang!

Cara Terbaik Mengumpul Matawang Digital

Ambil Peluang terawal mendapat keuntungan bulanan hasil Staking DDKoin. Anda beli ikut kemampuan anda tanpa rasa membebankan. Anda juga boleh tambah DDKoin bila-bila masa dan nikmati keuntungan ikut kenaikan harganya. Jika anda ingin mendapat lebih banyak lagi, kami juga mempunyai program referral yang membolehkan anda menerima pendapatan DDKoin setiap hari dan boleh tukar matawang digital lain seperti Bitcoin, Ethereum, Dinarcoin dll.

why work with us

Creative People That Make Awesome Things

get in touch
Open chat
1
Hello Chat With Me?